OM OS

FINEDINING er et cateringfirma med store armbevægelser og høje ambitioner i alt hvad vi foretager os. Derfor sikrer vi også dig den bedste kvalitet til prisen, i både service og gastronomi.

Catering KBH

Vi kan tilbyde alt fra catering, mad-ud-af-huset og dinner transportable til totalløsninger med smilende tjenere, dygtige kokke og et stort moderne selskabslokale med plads til op mod 200 spisende gæster.

Kontakt os for bestilling her.

 

Maden

Med udgangspunkt i de gode nordiske råvarer, går vi altid til enhver opgave – stor som lille, med en ærekær ambition om at yde vores absolut bedste. Derfor kan vi altid stå inde for det produkt der bliver leveret og kun på denne måde sikrer vi en høj kvalitet, som både kan ses og smages.

catering kbhAt god mad skal laves fra bunden er ingen hemmelighed. Heller ikke for os. Alligevel er vi også bevidste om at god mad indebærer at flere komponenter går op i en højere enhed. I vores lille madunivers, gør vi derfor en dyd ud af at sammensætte menuer der er bestemt af årstidens råvarer, forarbejdet på bedst mulige måde og sammensat med den største omtanke, så hvert enkelt komponent har sin helt egen betydning i hvert enkelt ret.  Kun med denne omtanke mener vi at vi kan levere det bedst mulige produkt til prisen.

 

Ærlighed og dialog

I FINEDINING sætter vi samtidig en stor ære i gennemsigtighed og ærlighed omkring det vi leverer. Vi sætter en ære i det vi kalder ”ærlig mad,” som i sin reneste form baserer sig på at vores kunder aldrig må være i tvivl om hvad vi leverer og hvad det koster. Derfor er der heller ikke et selskab som er for stort eller småt og vi kan altid levere et produkt vi kan stå inde for, hvad end budgettet måtte være. Så kontakt os og lad os sammen finde frem til en madløsning som dækker lige præcis jeres behov.